zoeken Menu
https://www.excellentjewelry.nl/ringen/silver-gold-collection
Zoeken

Zilver goud collectieZilver & Goud collectie

Best of both worlds; zilveren sieraden met 14k gouden details. Een luxe collectie sieraden voor de moderne vrouw!

Toon filters
#/pagina
 
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Silver & Gold ringencollectie

Het is de perfecte verbinding; koel en modieus zilver in combinatie met warm en luxe goud. Door deze twee materialen samen te voegen creëerden wij onze moderne zilver en goud collectie, een unieke sieradenlijn in Nederland. Niet alleen krijgen de ringen door het gebruik van deze twee materialen een eigenzinnige uitstraling, de massieve ringen blijven bovendien betaalbaar. Luxe voor de modieuze vrouw!

Big, bold & beautiful

Voor onze zilver en goud collectie laten wij ons inspireren door de heersende modetrends. Een ring uit onze zilver en goud collectie springt direct in het oog en weet vele vrouwen te betoveren. De ringen zijn allemaal gemaakt van massief zilver en hebben zodoende een hoog draagcomfort en zijn zeer sterk. Het zilver is voorzien van een rhodiumlaag, waardoor de ringen niet zwart worden en lange tijd blijven stralen. Alle ringen worden afgemaakt met 14 karaat gouden details, deze brengen leven in de brouwerij! Door te werken met echt goud (en geen vergulding), blijven de ringen jarenlang stralen. Veel van onze designs zijn bovendien voorzien van fonkelende zirkonia's, waardoor uw zilver en goud ring u elke dag tegemoet zal schitteren.

Ontdek onze zilver en goud collectie

De modellen uit onze zilver & goud collectie zijn allemaal te zien op onze website. Bovendien hebben we in deze unieke collectie ook prachtige hangers en oorbellen, zodat u een mooie set kunt samenstellen. Wilt u de sieraden in het echt bewonderen en passen? U kunt hiervoor terecht bij één van onze partners; ontdek snel een juwelier bij u in de buurt.