https://www.excellentjewelry.nl/ringen/diamond-collection
Tijdens de lockdown kunt u onze sieraden bij uw lokale juwelier blijven bestellen. Zij zorgen voor een feestelijke bezorging van uw cadeaus.
Zoeken

Diamanten ringenDiamanten ringen

Een schitterende collectie vol fonkelende juwelen. Timeless eyecatchers aan de dameshand, een diamanten ring is er voor het leven.

Toon filters
#/pagina

Een prachtige diamanten ring van Excellent Jewelry

De Excellent Jewelry collectie bevat een ruime selectie van handgemaakte 14 karaat diamanten ringen. Zo zijn er prachtige klassieke ringen met saffier en diamant, maar ook juist opvallende ringen voor de moderne vrouw! Of zoekt u juist een diamanten aanschuifring, rijring of solitair? Onze diamond collectie is luxe, vrouwelijk en exclusief, wij maken voor onze ringen enkel gebruik van hoogwaardige materialen en perfect geslepen diamanten van hoge kwaliteit.

Op zoek naar een speciale diamanten verlovings- of aanzoeksring? Wij adviseren u graag!

Een diamanten solitair ring

De klassieke solitair ring is nog altijd één van de meest geliefde diamant ringen in Nederland. Deze ring, met zoals de naam al verklapt, een diamant als stralend middelpunt, is een tijdloos juweel. Maar natuurlijk is de ene solitair ring de andere niet, in onze Diamond Collection treft u vele verschillende modellen solitairringen; moderne strakke of juist klassieke ronde schenen, witgoud, geelgoud of een combinatie van beide, met een zespoot- of juist vierpootzetting, stralend in haar eenvoud of toch voorzien van wat extra bling in de scheen. Een diamanten solitair ring is bovendien vaak goed te combineren met een prachtige diamantenrijring.

Waar koop ik mijn Excellent ring?

De prachtige diamanten ringen uit onze collectie kunt u bekijken bij één van onze geselecteerde dealers in Nederland. Al ruim 25 jaar werken wij samen met vakkundige partners in de juweliersbranche, die hun klanten graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte diamanten ring. Heeft u een ring op onze website gezien en wilt u zeker weten dat de Excellent juwelier van u keuze de ring op voorraad heeft? Neemt u dan vooral contact met de betreffende juwelier op, zij zorgen dan dat de ring voor u ter keuze klaarligt wanneer u bij hen langs komt.