zoeken Menu
https://www.excellentjewelry.nl/hangers
Zoeken

Hangers excellent

Excellent hangers

 Of u nu op zoek bent naar een symbolisch hangertje als een hartje of kruisje of naar een mooie fantasiehanger met briljant, grote kans dat wij het voor u hebben. 

Toon filters
#/pagina
 
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina
Eerste paginaVorige pagina
1
Volgende paginaLaatste pagina

Hangers

Een gouden hanger is een prachtig en veelzijdig juweel, U kunt onze luxe hangers dragen aan een gouden collier naar keuze. Draag uw hanger kort in de hals of juist op een speelse wijze aan een wat langer collier. Onze collectie is zeer uitgebreid en bevat allerlei verschillende soorten hangers. Het grootste deel beslaaat 14 karaat gouden hangers, maar we bieden u ook een hedentijdse serie zilver en goud hangers. De hangers zijn gezet met diverse steensoorten, zo hebben we betaalbare hangers met zirkonia, maar ook bijzondere hangers met parel of een prachtige klassieke entourage hanger met saffier.

Diamanten hanger

Op en top luxe zijn onze hangers met diamant. Zo kunt u kiezen voor een solitair hanger met gouden lusje en een diamantgrootte naar keuze. Deze tijdloze combinatie kan dag en nacht om gehouden worden en maakt iedere outfit compleet. Prachtig ook in combinatie met diamanten oorknoppen. Gaat u liever voor een wat meer opvallende hanger met diamant? Dan vindt u in onze collectie ook prachtige klassieke hangers met luxe pavézettingen of juist opvallende hangers met een moderne vormgeving. 

Symbolische hangers

Een hanger is een sieraad dat vaak cadeau wordt gedaan om een speciale gelegenheid te vieren. Bijvoorbeeld een gouden kruisje bij een communie of doop, een gouden klavertje vier bij belangrijke examens en een gouden hartjes hanger om iemand te vertellen hoe dierbaar ze is. Onze Excellent dealers denken graag met u mee wanneer u een hanger cadeau wilt doen om een speciale gebeurtenis te vieren!

Fashion hangers

Het dragen van meerdere kettinkjes en hangers is op het moment een grote modetrend en wordt layering genoemd. In de Excellent Jewelry collectie bevinden zich veel gouden hangertjes en kettinkjes die zich uitstekend voor deze trend lenen. Ontdek bij uw juwelier welke combinaties het beste bij uw persoonlijke smaak en stijl passen!